Hagyományos magyar ételek

medicina könyvkiadó  | 2005  | kemény kötés  |  111 oldal

Libri Antikvárium
Klasszikus és sokunk számára ismerős ételek leírásával találkozunk ebben a szép gyűjteményben, mint az Újházi tyúkhúsleves, a halászlé tejjel és ikrával, a dorozsmai molnárponty, pörköltek és paprikások, a Gundel-palacsinta és a házi rétesek. Igazi hazai ízek, zamatok, az ország különböző tájairól és a határon túli vidékekről származó hagyományos magyar ételek, a 19. század nagy konyhaművészeti "alkotásai", ünnepi asztalra szánt és mindennapi ételeink egyaránt felsorakoznak Korpádi Péter és Patyi Árpád könyvében. A szerző a legkülönfélébb alapanyagú ételekből állította össze a mostani válogatást, a teljesség igénye nélkül. A könyvből mégis színes áttekintést kap az Olvasó ételeink jellegzetességeiről, több száz éve használt fűszereinkről, a sokféle alapanyagról.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 900 Ft

A termék megvásárlásával

290 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó medicina könyvkiadó
Kiadás éve2005
Oldalak száma:111
Súly500 gr
ISBN2399966167833
ÁrukódSL#2110507360
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 900 Ft

A termék megvásárlásával

290 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya