Grillezés a kertben és a konyhában - Húsok, halak, zöldségek, pácok...

cser kiadó  | 2008  | cérnafűzött, keménytáblás  |  128 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom: Grillezés egykor és most A barbecue ma: kedveltebb, mint valaha Grillezés a szabadban Grillkellékek ábécéje A szabadtéri grillezés szabályai Grillezés négy fal között Készülékfajták Grillezés és egészség A grillezés tíz aranyszabálya Receptek Húsok Halak és rákok Zöldségek Sajtok Gyümölcsök Kenyér Köretek Szószok, pácok, mázak Ízesített vajak, mártogatók
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó cser kiadó
Kiadás éve2008
Oldalak száma:128
Súly469 gr
ISBN0699000494416
ÁrukódSL#2107323570
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem