Mike Hadoke; Fritz Kerndter; Iker Bertalan

Gasztronómiai szótár - Német-magyar, Magyar-német

grimm könyvkiadó  | 2008  | papír / puha kötés  |  96 oldal

Libri Antikvárium
- Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés, kb. 3000 fordítással irányonként - Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb. - A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal. - Függelék: német és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 290 Ft

A termék megvásárlásával

929 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
könyvtári pecsétekkel, első lapon polcjelzet
Kiadó grimm könyvkiadó
Kiadás éve2008
Oldalak száma:96
Súly200 gr
ISBN2310013647535
ÁrukódSL#2112561741
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 290 Ft

A termék megvásárlásával

929 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Steve Berry: A Medici-hagyatékSteve Berry: A Medici-hagyaték