Főzzünk a Zepterrel

zepter holding  | 1988  | kemény kötés  |  177 oldal

Libri Antikvárium
Ismertető: Előszó A tudományos szakmai körök egyetértenek abban, hogy a helyes táplálkozás olyan ökológiai tényező, amely nemcsak a lakosság megfelelő fizikai, hanem pszichés fejlődését, illetve egészségét is befolyásolja. Általánosan ismert tény, hogy a rosszul elkészített ételek (a túl zsíros, túl sós, túl édes táplálék) komoly következményekkel járó akut és krónikus egészségügyi károsodásokat válthat ki. Fokozott liszt- (kenyér és tésztafélék), állati zsír és konyhasófogyasztás elősegíti az elhízást. Előfordulhat az artériák elmeszesedése, ami szív-, agyi és egyéb szervi elváltozásokkal jár, kialakulhat a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az epekő és néhány rosszindulatú tumor is (vastagbél, emlő stb.). A modern Zepter edényekkel zsír nélkül vagy igen kevés zsiradék hozzáadásával készíthetjük el az ételeket - elsősorban a víz nélküli főzésnek és a zsír nélküli sütésnek van nagy jelentősége.- További ismertető: "Belelapozás".
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó zepter holding
Kiadás éve1988
Oldalak száma:177
Súly400 gr
ISBN0469001503833
ÁrukódSL#2107874978
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom