Ételkészítési technológia I-II. (Vendéglátóipari szaközépisk. tank.)
közgazdasági és jogi könyvkiadó | papír / puha kötés | 323 oldal

A termék megvásárlásával
249 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Állapot: | jó állapotú antikvár könyv - kopottas |
---|---|
A II. kötet a 152. oldalnál erősen, elöl enyhén megtört. Enyhén foltos borítók. Enyhe gyűrődésekkel. | |
Kiadó | közgazdasági és jogi könyvkiadó |
Oldalak száma: | 323 |
Súly | 250 gr |
ISBN | 2399960880899 |
Árukód | SL#2111773714 |
Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
249 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes