Ételkészítési ismeretek (Pető)

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1998  | kemény kötés  |  1006 oldal

Libri Antikvárium
Klasszikus konyhaművészet A-tól Z-ig
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 890 Ft

A termék megvásárlásával

1 189 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
kissé karcos borító; apró sérülés az egyik geincsarkon
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1998
Oldalak száma:1006
Súly1500 gr
ISBN2399960525561
ÁrukódSL#2112214349
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 11 890 Ft

A termék megvásárlásával

1 189 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Zajácz D. Zoltán: Moszkva, BalatonZajácz D. Zoltán: Moszkva, Balaton