Das Harmonisieren von ungarischen Weinen und Speisen

paginarum verlag  | 2001  | kemény kötés  |  261 oldal

Libri Antikvárium
Milyen borokat válasszunk kedvenc ételeinkhez, és milyen ételekkel hangoljuk össze legkedvesebb borainkat? Mi a bor régmúltból a jelenig tartó titka, misztériuma? Ezekre a kérdésekre is választ ad e könyv szerzője, Cey-Bert Róbert Gyula. Eme kiadvány , amely egy új sorozat első kötete, élményt nyújt mindazok számára, akik kedvelik a szép és (zamatokban, illatokban, ízben) gazdag borokat és ötletdús elkészítésű ételeket. Szól mindazoknak, akik szívesen és mértékkel fogyasztanak jó bort és azoknak , akik az élvezetes borok és ételek egyeztetésének szívmelegítő hangulatát családjuk tagjaival, baráti társasággal szívesen megosztják.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 790 Ft

A termék megvásárlásával

279 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó paginarum verlag
Kiadás éve2001
Oldalak száma:261
Súly500 gr
ISBN0529000602132
ÁrukódSL#2107813806
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 790 Ft

A termék megvásárlásával

279 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem