Burgonyás ételek

totem plusz könyvkiadó  | 2011  | puhatáblás, ragasztókötött  |  120 oldal

Libri Antikvárium
A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a burgonyafőzelék, de különleges alkalmakra is kitűnő fogások alapjául szolgálhat (krokett, burgonyafánk, gnocchi). Használhat juk levesekbe, főzelékekbe, olajban vagy zsírban sütve, húsételekhez köretként és tészták alkotórészeként egyaránt. Változaros felhasználhatósága mellett érdemei közé tartozik magas szénhidráttartalma, valamint jelentős C-vitamin, kálium- és fehérjetartalma. Könnyen emészthető, és megfelelő tárolással sokáig eltartható. Könyvünk F. Horváth Ilona receptjei nyomán a burgonyás ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölése mellett mutatja be. Ezért nemcsak kezdő háziasszonyoknak nyújt útmutatást, de profi szakácsok is bátran ollózhatnak belőle.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 790 Ft

A termék megvásárlásával

179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó totem plusz könyvkiadó
Kiadás éve2011
Oldalak száma:120
Súly109 gr
ISBN2310004405540
ÁrukódSL#2109772314
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 790 Ft

A termék megvásárlásával

179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power