Bor a konyhaművészetben - 600 recept Kibédi Ervin humorával fűszerezve

b.k.l. kiadó  | 2007  | cérnafűzött, keménytáblás  |  272 oldal

Libri Antikvárium
Konyhaművészetünk igen sok jeles étele úgy kapja meg különleges ízét, ha borral készül. Főleg pikáns ízvilágú levesek, sültek, pecsenyék, szószok, mártások, halak, vadak, szárnyas ételek, gyümölcssaláták igénylik a borféleségeket.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 890 Ft

A termék megvásárlásával

389 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó b.k.l. kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:272
Súly550 gr
ISBN2399980867740
ÁrukódSL#2110412094
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 890 Ft

A termék megvásárlásával

389 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa