Az ételkészítés technológiája II. 1. rész - Tankönyvpótló jegyzet
közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1973 | papír / puha kötés | 267 oldal
A termék megvásárlásával
250 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| Kiadó | közgazdasági és jogi könyvkiadó |
| Kiadás éve | 1973 |
| Oldalak száma: | 267 |
| Súly | 400 gr |
| ISBN | 2399995475237 |
| Árukód | SL#2108444663 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
250 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes


































