Az ételkészítés technológiája II. 1-2.

közgazdasági és jogi kiadó  | 1975  | papír / puha kötés

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - kopottas - meglazult könyvtest
Tollas aláhúzásokkal, bejegyzésekkel! Az utolsó néhány oldalt kilazult!
Kiadó közgazdasági és jogi kiadó
Kiadás éve1975
Súly1000 gr
ISBN2310002318965
ÁrukódSL#2109439751
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Bukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestáraBukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestára