Antikvár könyv - A vendég előtti étel- és italkészítés művészete - 1982

Könyvízelítő: A vendéglátás fontos követelménye a stílus. Ebben nagymértékben közrejátszik a hely, az alkalom, a berendezés, a felszerelés, a terítés, az asztaldíszítés, a vendég előtti ételkészítés, a szeletelés, a figyelmes felszolgálás, illetve kiszolgálás is. A cél az, hogy mindezen feltételek együttes megvalósításával, stílusos... bővebben
990 Ft

hibátlan, olvasatlan példány
Saját képekkel (állapotfotók). A gerinc felső része picit megtört (Ld.Borítókép), azonban maga a könyv jó állapotú, szinte kinyitatlan példány. Könyvízelítő/Ismertető:"Belelapozás"
Szállítás: 6-8 munkanap Akár ingyen szállítással
Beszállítói készleten
A termék megvásárlásával kapható: 99 pont
Állapot: hibátlan, olvasatlan példány Saját képekkel (állapotfotók). A gerinc felső része picit megtört (Ld.Borítókép), azonban maga a könyv jó állapotú, szinte kinyitatlan példány. Könyvízelítő/Ismertető:"Belelapozás"
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot