A tökéletes ebéd - Bevezetés a molekuláris gasztronómiába

akadémiai kiadó  | 2010  | puhatáblás, ragasztókötött  |  134 oldal

Libri Antikvárium
A "molekuláris gasztronómia" meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és arról, hogy módszeresen gondolkodunk a felhasznált anyagokról és a főzés technikájáról - vallja Hervé This, az új szemléletű konyhaművészet megálmodója. A tökéletes ebéd egy ötfogásos, viszonylag egyszerű ételekből álló menü elkészítésén vezet minket keresztül, közben pedig számtalan apró trükköt ismerhetünk meg, amelyek révén nemcsak egy báránysült, hanem akár egy szimpla főtt tojás is sokkal finomabb lesz. This sorra dönti meg a főzés dogmáit: érdeklődve elemzi a nemzedéken át örökölt, sosem vitatott konyhai kifogásokat, s rávilágít, hogy a megszokott, hétköznapi módszerek gyakran teljesen értelmetlenek. Összegyűjti, módszeresen elemzi és gyakran megcáfolja e hiedelmeket - közben pedig főz, csak éppen másképp, s erről jókedvűen és jóízűen beszél.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 28 400 Ft

A termék megvásárlásával

2 840 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó akadémiai kiadó
Kiadás éve2010
Oldalak száma:134
Súly300 gr
ISBN2399989352711
ÁrukódSL#2109523932
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 28 400 Ft

A termék megvásárlásával

2 840 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya