Unger Károly, Kurunczi Margit

A magyarok asztalánál - A magyar gasztronómia 1100 esztendeje

pallas stúdió  | keménytábla, védőborító  |  294 oldal

Libri Antikvárium
Könyvünk célja, hogy a való, XX. század végi gasztronómia állapotának, s ízlésvilágának megfelelő ételleírásokat közöljön. Így nem a régmúlt értelmezhetetlen, s bizony fogyaszthatatlan étkeit taglaljuk, hanem a mának szóló praktikus recepteken át mutatjuk be konyhaművészetünk fejlődését - a gyökerektől a lombokig.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 500 Ft

A termék megvásárlásával

150 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó pallas stúdió
Oldalak száma:294
Súly1100 gr
ISBN2399965642034
ÁrukódSL#2112568289
Kötéskeménytábla, védőborító

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 500 Ft

A termék megvásárlásával

150 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Steve Berry: A Medici-hagyatékSteve Berry: A Medici-hagyaték