A felszolgálás alapjai

alexandra kiadó  | 2011  | cérnafűzött, keménytáblás  |  260 oldal

Libri Antikvárium
Ez a praktikus kézikönyv hasznos útmutató étteremvezetőknek, kezdő és gyakorló pincéreknek, rendezvényszervezőknek, és mindenkinek, aki szeretné, ha vacsoravendégei elégedetten távoznának az asztaltól. A vendéglátásban dolgozók megismerhetik a különböző nemzetek étkezési szokásait, tájékozódhatnak a felszolgáló személyzet viselkedésével szembeni elvárásokról, szemezgethetnek a változatos felszolgálási rendszerek és módok között, ötleteket meríthetnek az étlapok és itallapok készítéséhez. A laikusok könnyedén elsajátíthatják a tökéletes terítés fortélyait, kezdve az ülésrendtől az evőeszközök széles kínálatán át a különféle pohártípusokig. A kifogástalan vendéglátáshoz nyújt segítséget a nemzeti gasztronómiák legfontosabb kifejezéseinek gyűjteménye, a tudásanyag jobb megértését pedig a szemléltető ábrák és a gazdag fotóanyag garantálja. Mi mást is kívánhatnánk a könyv olvasóinak, mint sok-sok elégedett vendéget!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 890 Ft

A termék megvásárlásával

989 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Megkímélt, szép állapotban
Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2011
Oldalak száma:260
Súly1156 gr
ISBN2399961976102
ÁrukódSL#2109879091
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 890 Ft

A termék megvásárlásával

989 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Csernus Imre: A magyarDr. Csernus Imre: A magyar