A csallóközi szakácsművészet mesterei

scolar kiadó  | 2012  | papír / puha kötés  |  78 oldal

Libri Antikvárium
A könyvesboltokban egyre több egzotikus szakácskönyvvel találkozunk, miközben olykor megfeledkezünk szűkebb pátriánk kulináris szokásairól. Vajon elődeink ételei, asztali szokásai miért nem gazdagítják jobban mai életünket és étkezési kultúránkat? Könyvünkkel be szeretnénk bizonyítani, hogy étkezési szokásaink is részét képezik önmagunk pontosabb megismerésének, múltunk és gyökereink jobb megértésének. Természetesen nem ragadhatunk le a múltnál, mert nemcsak egy szép, étvágygerjesztő fényképekkel illusztrált könyvet akarunk az Olvasó kezébe adni, hanem egyben egy modern felfogás szerint összeállított, használható szakácskönyvet is! A mai világban a jó minőségű ételek elkészítésének egyik szinonimája a biotermelésből származó alapanyagok alkalmazása lett. Ez a könyv a modern konyha egyik legfőbb alapanyagára, a bioolajra szeretné felhívni a figyelmet. A páratlan ételfotókkal illusztrált kötet receptjeit a Csallóköz öt legnevesebb séfje állította össze, s a régió tradicionális ételei épp úgy helyet kapnak benne, mint a modern konyhaművészet remekei.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - gyűrődésekkel
Kiadó scolar kiadó
Kiadás éve2012
Oldalak száma:78
Súly300 gr
ISBN2310013491107
ÁrukódSL#2112509452
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

R. F. Kuang: KatabasisR. F. Kuang: Katabasis