A befőzéstől a fagyasztásig - Kerti termények házi eltartása

mezőgazdasági kiadó  | 1988  | papír / puha kötés  |  309 oldal

Libri Antikvárium
A szerző hagyományos és új módszereket szedett csokorba a tavaszi-nyári vitaminok télire mentésére. Leírja a gyümölcsök és zöldségek egyszerű tárolási módszereit, gyorsfagyasztását, különféle konzervféleségek és szörpök készítését. Az általa kínált választékból kiderül: van új a nap alatt!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 490 Ft

A termék megvásárlásával

149 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1988
Oldalak száma:309
Súly250 gr
ISBN2399964535443
ÁrukódSL#2111034703
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 490 Ft

A termék megvásárlásával

149 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem