A 100 legjobb babos finomság

stb könyvek könyvkiadó kft.  | 2000  | papír / puha kötés  |  79 oldal

Libri Antikvárium
Babgulyás, csülkös bableves vagy a bográcsban rotyogtatott palóc leves csupa íz és energia. A bab a rideg körülmények között élők, nehéz testi munkát végzők elmaradhatatlan eledele volt. Az amerikai nyugatot meghódító telepesek, a farmerek, cowboyok el sem képzelhetők másként, mint megrögzött babfogyasztók. És ezt a szokásukat már az új hazában vették fel, ugyanis valódi bab Európában nem termett Amerika (újra)felfedezését megelőzően. Amit itt babnak neveztek, az a lóbab (Vicia faba) volt. Ez később szinte teljesen kiszorította az Amerikából behozott kerti bab (Phaseolus vulgaris), amely az őslakósok legrégebbi kultúrnövényei közé tartozik, mint ahogy a mexikói régészeti leletek az i. e. 5. századból, Peruban az 1. századból tanúskodnak erről.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó stb könyvek könyvkiadó kft.
Kiadás éve2000
Oldalak száma:79
Súly200 gr
ISBN0359000662214
ÁrukódSL#2102440015
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem