555 magyaros recept

vagabund kiadó  | 2012  | papír / puha kötés  |  208 oldal

Libri Antikvárium
A magyar nemzeti ételeink markánsan különböznek más országok konyháitól. Az évszázadok folyamán az elôdeinktôl örökölt ételek mellett számos új hatás is érte a magyar konyhát, melyeket fokozatosan beépítettünk ételkészítési módozatainkba. Jellegzetességünk a többféle alapanyag, az egyedi konyhatechnológiai muveletek és a speciális fuszerezés, illetve ezek együttes használata. Ránk jellemezô, sajátos ételeink a pörköltek és a lecsók, ráadásul ezeket sem egyformán fôzzük, tájegységenként változó az ételek elkészítési módja. Bártfai Laci bácsi, most a nagy elôdök - Gundel János, Dobos C. József, Túros Lukács, Venesz József és Glück Frigyes - nyomdokain haladva megosztja Önökkel a tradicionális magyar konyha korszeru, de hagyományôrzô receptjeit.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 575 Ft

A termék megvásárlásával

157 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel
Kiadó vagabund kiadó
Kiadás éve2012
Oldalak száma:208
Súly200 gr
ISBN2399996472686
ÁrukódSL#2108096454
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 575 Ft

A termék megvásárlásával

157 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Bukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestáraBukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestára