HÁZI PRAKTIKÁK sorozat
4.5 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2016
Már gyűjtögető őseink is felfedezték, hogy egyes növények gyógyító erővel bírnak. Napjainkban pedig...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
284 pontot ér
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2014
A gesztenye gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, és sok jótékony hatása van a házi...
Szállítási idő:
2-5 munkanap
237 pontot ér
1 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2015
A megfelelő mértékkel használt fűszerek kivételes ízekkel és illatokkal gazdagítják ételeinket...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2015
Hosszú évek óta fogyasztják, és közkedveltségük egyre növekszik az ízletes, szaftos hamburgereknek...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2015
A füstölésnek évezredes hagyományai vannak, és maga az eljárás az idők folyamán tulajdonképpen nem...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2015
A könyvben betekinthet az olvasó a történetébe, olvashat a különböző bodzafajokhoz kapcsolódó...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2014
A jelenleg is zajló gasztronómiai forradalom ezt az italt is alaposan górcső alá vette, és...
Igényelhető
5 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2012
Az ételek díszítésével már Mátyás király korában is foglalkoztak: friss, szárított vagy aszalt...
Igényelhető
4.7 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2012
A tejből savanyítással vagy melegítéssel készülő sajtok hosszú idők óta az emberiség egyik alapvető...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2009
Előszó A fűszerekben rejlik a konyha varázsereje. Étkeinket különlegessé teszik, és ráadásul...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2008
Tartalom: A káposzta története A sokoldalú és közkedvelt káposzta A nyers káposztától a...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2008
Tartalom: Kultikus cseppek Ecet – az ezerarcú Olaj – a Nap gyermeke Ecet és olaj – az...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A könyvből információt kaphatunk arról, hogy mit nevezünk likőrnek, alkoholtartalmáról, melyik...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A könyvből információt kaphatunk a tej minőségéről és kezeléséről, a táplálkozásban betöltött...
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A könyvből hasznos információkat kaphatunk a gyümölcslevek otthoni elkészítéséhez.
Igényelhető
0 | cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007
A tartalom: A szárítás és aszalás módszerei; Saját kertünk gyümölcseinek szárítása és aszalása;...
Igényelhető