A must készítése, táplálkozás-élettani szerepe, receptek - Házi praktikák
cser könyvkiadó és ker. kft. | 2014 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 88 oldal
Ahogy a különböző ételeket más-más borral illik párosítani, valamint a borral készült fogásoknál sem mindegy, hogy fehér- vagy vörösbor, esetleg rozé felhasználásával készülnek, úgy ez a különbségtétel fennáll a musttal főzés esetén is. Ezért aztán igazán változatos menüket varázsolhatunk az asztalra, érdemes bátran kísérletezni az ízekkel és a textúrákkal.
A könyvből megismerhetjük, hogy mi is a must, hogyan válik borrá, illetve milyen jótékony élettani hatásai vannak, utána pedig következik a sütés-főzés a legfinomabb mustos receptek alapján.
A tartalomból
Szőlőfajták
Fehérborszőlő
Siller és rozé
Kékborszőlő
Szüreteljünk!
A tartályokról
Cefrekészítés - az első lépés
Kénezzünk?
Erjedés
Must murci újbor: a borrá válás szakaszai
Mi is a must?
A must osztályozása
A musttisztítás - erjedés előtti kezelés
A must összetételének javítása
Az erjesztés
Mit tegyünk, ha nem erjed a must
Kékszőlőfajták erjesztése
Muskotályos fajták erjesztése
A must jótékony élettani hatásai
Felhasznált irodalom
Házi mustkészítés
A mustkészítés fázisai
Receptek
Előételek, saláták
Levesek
Főételek
Sütemények, desszertek
Receptkereső
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | cser könyvkiadó és ker. kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2014 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 88 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 260 gr |
Sorozat | HÁZI PRAKTIKÁK |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
Fotózta | Csigó László |
ISBN | 9789632783918 |
Árukód | 2587893 / 1142643 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes