Aszalt gyümölcsök és zöldségek - Aszalás és receptek
cser könyvkiadó és ker. kft. | 2007 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 68 oldal
A szárítás és aszalás módszerei;
Saját kertünk gyümölcseinek szárítása és aszalása;
Csonthéjas gyümölcsök;
Bogyós gyümölcsök;
Almás termésű gyümölcsök;
Keményhéjú gyümölcsök;
Hazai vadon termő és kerti zöldségek szárítása és aszalása;
Gombák és aprógombák;
Káposztafélék;
Csucsorfélék és kobakosok;
Hüvelyesek;
Gyökérzöldségek;
Fűszernövények, virágok;
Vadon termő és kerti fűszernövények;
Fűszerek és teafűszerek;
Bodzavirág, hársvirág;
Rózsafélék;
Pillantás más országokba;
Ajándékok.
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | cser könyvkiadó és ker. kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2007 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 68 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 200 gr |
Sorozat | HÁZI PRAKTIKÁK |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
Fordító | Dr. Szenes Endréné |
ISBN | 9789639759527 |
Árukód | 2088340 / 1010115 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes