Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat

A füstölésnek évezredes hagyományai vannak, és maga az eljárás az idők folyamán tulajdonképpen nem változott. A halat, húst vagy sajtot a füstölési folyamat során meghatározott ideig hő és füst hatásának tesszük ki. Ezzel régebben elsősorban az ételek eltarthatóságát kívánták fokozni, ma elsősorban azért füstölünk, mert a füstölt árut különlegesen... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 845 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 7 499 Ft
Online ár: 7 124 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
712 pont
Eredeti ár: 9 900 Ft
Online ár: 9 405 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
940 pont

Eredeti ár: 4 999 Ft
Online ár: 4 749 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
474 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot