A gesztenye
cser könyvkiadó és ker. kft. | 2014 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 124 oldal
A szelídgesztenye származásáról, fajtáiról, élettani hatásáról, tápanyagairól és felhasználási lehetőségeiről olvashatunk a könyvben, és persze legkedveltebb oldaláról, a konyhai szerepéről is.
Közel 60 ételreceptet tartalmaz a kötet a levesektől, sültektől a süteményekig, tortákig.
A tartalomból
A gesztenye származása, története
A gesztenye növénytani leírása
A gesztenye éghajlati, környezeti gényei
A gesztenye szüretelése
Hazai termőterületek és fajták
Szentiványi professzor által kiszelektált fajták
Nagymarosi 22
Nagymarosi 37
Nagymarosi 38
Kőszegszerdahelyi 29
Iharosberényi 2
Iharosberényi 57
Iharosberényi 29
A szelídgesztenye kincsei: ásványi anyagok, vitaminok
A gesztenye a házi patikában
Tárolási, vásárlási tanácsok
Érdekességek a gesztenyéről
A gesztenye felhasználása a konyhán kívül
Receptek gesztenyével
Előételek, saláták, falatok
Levesek
Szárnyashús-ételek
Borjú- és marhahúsételek
Sertéshúsételek
Vadételek
Halételek
Zöldségételek, köretek
Tésztaételek
Sütemények, desszertek
Befőttek, dzsemek
Receptkereső
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Raktári készleten
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | cser könyvkiadó és ker. kft. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2014 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 124 |
| Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
| Súly | 345 gr |
| Sorozat | HÁZI PRAKTIKÁK |
| Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
| Fotózta | Csigó László |
| ISBN | 9789632783697 |
| Árukód | 2564243 / 1124503 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
237 pontot szerezhet
Raktári készleten
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes

























