Könyvfesztivál 2022

Szeptember 29. és október 2. között 27. alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál, ahol a Librivel is találkozhatnak. A Millenárison zajló fesztiválon idén a szlovák irodalom és annak magyarországi reprezentációja kerül a fókuszba, az esemény díszvendége pedig Szvetlana Alekszijevics lesz. Külön Gyerek(b)irodalmi szekció várja a kicsiket, ahol a csodás mesekönyvek mellett színes programokkal várják őket a Millenáris D épületében.

Érdemes ellátogatni a Könyvfesztiválra, hisz az év legfontosabb, legérdekesebb, legszebb, legnépszerűbb könyves újdonságaival készülünk. Keresse a Libri standját, különleges kedvezményekkel várjuk!

További információk: https://bookfestival.hu/

A Könyvfesztivál ideje alatt kedvezménykuponnal kedveskedünk online vásárlóinknak: a libri.hu-n történő, legalább 7000 Ft értékű vásárlás esetén 1000 Ft értékű kedvezményt biztosítunk a vásárlás végösszegéből minden új, magyar nyelvű könyv és hangoskönyv vásárlása esetén. Ajánlatunk 2022. szeptember 29. és október 2. között érvényes. Kuponszabályzat

Az e-könyvesek sem maradhatnak le a Könyvfesztivál kedvezményeiről! Több mint 3000 e-könyvet hoztunk 20-25% kedvezménnyel, nézzen szét közöttük, és használja ki a 2022. szeptember 29. és október 2. között érvényes akciót!

ChatBot