Wolf Gábor

Kisvállalati marketing Biblia - Első könyv - A csodálatos vevőszaporítás

pongor publishing kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  298 oldal

A vállalkozásod fantasztikus! Vevők özönlenek, mint a víz? Terjed a híred, mint a tűz? Ha a vállalkozásod nem lett akkora durranás, mint amit induláskor megálmodtál, akkor egyetlen esélyed maradt, hogy mégis eljuss az üzleti mennyországba, és ezt az esélyt úgy hívják: marketing! Itt az első MAGYAR marketing könyv, ami: - NEM multiknak szól - hanem mikró-, kis- és közepes vállalatoknak - NEM amerikai könyv fordítása - hanem 100% magyar tapasztalat, - NEM elméleti tananyag - hanem csupa példa és gyakorlati tipp.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó pongor publishing kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:298
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly460 gr
ISBN9789638899613
Árukód2215611 / 1071364

Vásárlói értékelések, vélemények

Fekete Attila
2011. 01. 22.

A legjobb "gyakorlati tippeket adó könyv". A "legjobb gyakorlati tippek"-et adó könyv. Nagyon sok ötletet és tippet kaptam belőle. Köszi Gábor!

Major Sándor
2011. 01. 22.

A könyv szuper! Elolvastam, de nem tudok tőle elszakadni. Már alig várom a folytatást. Kölcsön se adtam senkinek, inkább vettem nekik is egy-egy példányt karácsonyra! Igaz, a könyv sok munkát adott. Átalakítottam webáruházamat, újraírtam hírleveleimet. A fáradság megéri, mert hasznot és sikert hoz. Köszönöm Gábor! Ui: Nekem dedikált példányom van. :)

MeszCo.
2011. 01. 22.

Rendkívül hasznos és számos használható ötlet van benne! Számomra nagyon megnyerő volt a könyv szerkesztése, amely a gyors és könnyen áttekinthető szerkezetet hivatott kiszolgálni. Egy igazi agyat megmozgató marketing könyv.

Baráth András
2011. 01. 22.

Wolf Gábor kisvállalati marketing tanácsadó képzésein számos alkalommal vettem már részt, melyek közül volt, ami kétszázezer forintba került (ennek ellenére telt ház volt). Ezek után nagyon kíváncsi voltam, hogy mi újat tud mondani a Kisvállalati Marketing Bibliában, ami potom ötezer forintba kerül. Hát tudott! A könyv rengeteg gyakorlati tanácsot ad, és ezek közül bármelyiket egyik napról a másikra meg lehet valósítani. Én például a könyv elolvasása után három héten belül csináltam egy kampányt - az útmutatások szerint - ami az éves árbevételem 15%-át hozta. Nagy durranás volt, na! Nemcsak ajánlom ezért Wolf Gábor könyvét, hanem ajándékba is szoktam adni azon vállalkozó ismerőseimnek, akik több vevőt szeretnének. A Kisvállalati Marketing Bibliát ajándékoztam karácsonyra az egyik kedves barátomnak is, aki szintén vállalkozó. Ha jól tudom már a karácsonyfa alatt el is olvasta - mert nagyon olvasmányos. Talán az egyetlen gyenge pontja a könyvnek, hogy már-már túl sok tippet ad. Egyrészt frusztrációhoz vezet, amikor időhiány miatt választanom kell, hogy melyiket is valósítsam meg. Másrészt nyugtalanító érzés, hogy ehhez a komplett marketing programhoz a konkurenciám is hozzáfér... Ennek ellenére mindenkinek jó szívvel ajánlom! Baráth András önéletrajz szakértő, elhelyezkedési tanácsadó

Ittzés Laura
2011. 04. 10.

Én kijegyzeteltem, mint egy szorgalmas kisiskolás! Mire a végére érsz a jegyzetelésnek, egy komplett haditerv lesz a kezedben, egy teljes marketing arzenál, egy automatizálható feladatsor, amit utána bármely cégednél, bármely iparágban újra és újra felhasználhatsz. A jegyzeteim, mondanom sem kell, jelszó védettek :D


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás