Beteljesült kívánságok - A teremtés művészetének magasiskolája - Ajándék Dr. Dyer angol és magyar nyelvű meditációs CD-jével!

Életünk legnagyobb ajándéka a képzeletünk. Mindannyian képesek vagyunk elsajátítani a teremtés művészetét, melynek segítségével minden kívánságunkat valóra válthatjuk. A világ egyik legnagyobb spirituális tanítója könyvében megmutatja, hogyan alakíthatjuk át az önmagunkról alkotott, sokszor gátló elképzeléseinket, s hogyan teljesíthetjük be... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Aréna Pláza Bevásárlóközpont
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, XIII. kerület Duna Plaza Bevásárlóközpont, I. emelet
5 db alatt
Összes bolt mutatása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Másképp is lehet - Gyógyítás, önismeret, egészséges élet

30-60%
Olvasói értékelések
Veronika
Mindenkinek vannak álmai. Van, aki tartós egészségről, van, aki stabil, élete végéig tartó boldog párkapcsolatról, és van, aki pedig arról álmodozik, hogy egy nap majd olyan emberként ébred fel reggel, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Dr. Wayne W. Dyer, a világ egyik leghíresebb spirituális mestere, a teremtés művészetének magasiskolájában elhozta követőinek azt az eszközt, amellyel kialakíthatják a spirituális küldetésük felé vezető utat. A bennünk szunnyadó láthatatlan felsőbb énünk megismerése, egy hatékony eszköztár segítségével. Dr. Dyer lenyűgöző kötetéhez ajándék angol nyelvű meditációs CD-melléklet is tartozik!

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2