Thiaoouba - Az arany bolygó üzenete

Michel Desmarquet

"A kapott utasításoknak megfelelően, azokat követve írtam meg ezt a könyvet. Olyan eseményekről számolok be a lapjain, melyek személyesen velem történtek meg - erről kezeskedhetem. Gondolom, könyvem sok olvasónak bizonyos mértékig, vagy akár teljes egészében sci-finek tűnik majd - tudományos fantasztikumnak - ám nekem nincs akkora képzelőerőm, amit... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Péter
Ehhez hasonlót még nem olvastam, mindenkinek nagyon ajánlom, egyszerűen lenyűgöző! Ha tehetném mindenkivel elolvastatnám, aki pedig kétkedik benne csak azon gondolkozzon el, hogy amit jelenleg tud azt honnan, kitől és mikor tanulta.. *****
Cnaeus
Valóban érdemes olvasmány. Nemcsak a világ jelenlegi helyzetébe ad igen mély bepillantást, hanem a közeli jövőről is. De a legjobb, hogy képes kiemelni az embert megszokott világának mintázatai közül, és így alkalom nyílik arra is, hogy felülről pillantson rá. És persze roppantul izgalmas a történet is ;)
horváth Natali
A konyvet elolvastam , majd hozzavetoleg 3 teljes napig 100%-os hatasa alatt voltam. Elkepeszto, lenyugozo es egyszerre mind a ketto. Mindenkinek ajanlom hogy olvassa el! Ez kortol es nemtol teljesen fuggetlen ( jo, azert legalabb kell hozza +18 hogy meg is ertsuk a mondandojat a konyvnek).
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3