Virginia Sol

A belső vad - Fogság

könyv guru  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  352 oldal

Árvaság, adósság, kényszermunka, menekülés, küzdés, reménykedés. Életünk előre megírt véletlenek hálója, és sorsunkat csupán az elfogadással győzhetjük le... De valóban véletlen lenne minden?
Miként orvosolható a saját démonainktól való félelem, ha egy belső késztetésre önakartunkon kívül tépjük fel ellenségünk torkát vagy félholtan állunk újra talpra?
Lora és Wolf tudathasadásos személyiségzavara, a Lora feje fölött pallosként lebegő szerződés; Nancy és Hans gyermekkori döntései és keserű múltjuk egyazon irányba mutatnak. A kérdés csupán az, hogy kinek van elég ereje szembeszállni a saját végzetével és ezáltal a Mezzúr családdal, amely a kisvárost, Bércesházát is uralja.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 396 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyv guru
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:352
BorítóKARTONÁLT
Súly380 gr
ISBN9786155803512
Árukód2725518 / 1183387

Vásárlói értékelések, vélemények

(5 vélemény)
Barabási Brigitta
2019. 08. 21.

Elsőre nehéz olvasmánynak tűnik, de ha az ember megszokja, hogy különböző időpontok és helyszínek váltakoznak a történetben, viszonylag gyakran (tehát ha fel tudod venni a fonalat), akkor teljes mértékig leköthet. Nem volt olyan rész, hogy unatkoztam volna. Vannak benne teljesen váratlan helyzetek, ami szerintem nagyon jó, mert a mai világban nehéz újat mutatni. Abszolút azonosulni lehet a szereplőkkel, annak ellenére, hogy egyikük sem hétköznapi személy, különleges a sorsuk és a tulajdonságaik is, de valahogy még is szerethetőek a maguk módján. Egész mást vártam a leírás alapján, de abszolút nem csalódtam! Alig várom a folytatást!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 396 Ft

Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén