Tari Annamária

Ki a fontos: Én vagy Én?

tericum kiadó kft.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | RAGASZTÓKÖTÖTT  |  370 oldal

Manapság nem könnyű gyereket nevelni, tanítani, párkapcsolatban élni vagy épp párkapcsolatot kialakítani, s emellett lépést tartani a korral. Épp azt az időszakot éljük, amikor összefonódik az online és az offline tér, amelyben nehéz megtalálni az arany középutat.
A népszerű pszichológusnő legújabb könyve a nárcizmus mindennapi megnyilvánulási formáiról szól. Vajon már észre sem vesszük, hogy önzőbbek lettünk, mert hozzászoktunk a bennünket körülvevő nárcizmushoz? Ennek legsúlyosabb következménye, hogy a kapcsolatok kevésbé lesznek fontosak számunkra.
Egy olyan társadalomban, ahol mindenkinek önmaga számít leginkább, kapcsolataink hőfoka szükségszerűen csökken, s vele együtt az empátiánk is. Mindenki sikeres és boldog akar lenni, ami természetes igény, miközben a szülők és tanárok érzik, hogy változnak a gyerekek, a szokások, a normák. Így egy érzelmileg nehezülő világban kell összehangolni az otthoni érzelmi nevelést és az iskolai viselkedést az X generáció pszichés állapotával, valamint az Y és Z generáció érzelmi szükségleteivel. Nem nehéz belátnunk, hogy mindenki részéről szükség lenne aktív részvételre, mert egyedül már senki nem tudja megváltani a világot.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 391 Ft

A termék megvásárlásával

339 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó tericum kiadó kft.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:370
BorítóRAGASZTÓKÖTÖTT
Súly450 gr
ISBN9786155285288
Árukód2465491 / 1094867

Vásárlói értékelések, vélemények

Andiamo
2014. 06. 03.

Olvasmányos, tanulságos és elgondolkodtató könyv minden korosztályról és mindennapjainkról, melyben az vált a legfontosabbá, hogy a virtuális kirakatunkban egy olyan életet teremtsünk magunknak, ami talán soha sem lehet a miénk, hogy valójában már nem mi, hanem az okostelefonok és egyéb kütyük uralják és irányítják az életünket. Mindenkinek ajánlom, mert megdöbbentő információkhoz jut és remélem, el is gondolkodtatja arról: ki is a fontos: Én, vagy észrevesszük, hogy más is van a világon.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 391 Ft

A termék megvásárlásával

339 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!