Suzanne Collins

A kiválasztott

agave könyvek kiadó kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  338 oldal

Bár minden ellene szólt, Katniss Everdeennek kétszer is sikerült élve kikerülnie az Éhezők Viadalából. Túlélt minden megpróbáltatást, de még mindig nincs biztonságban. Mert a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt. Snow elnök pedig egyértelművé tette: Kapitólium haragja elől senki sem menekülhet. Sem Katniss családja, sem a barátai, sem pedig a 12. Körzet lakói. De közeledik a végső forradalom ideje. Amikor a nép végre szembeszáll a Kapitólium zsarnokságával. És ebben a forradalomban Katnissnak döntő szerepe lesz. Az ő bátorságától, kitartásától és eltökéltségétől függ Panem jövője. Mert ő a kiválasztott. De maradt-e elég ereje hozzá, hogy megvívja az utolsó, mindent eldöntő harcot? Suzanne Collins trilógiája az utóbbi évek legnagyobb nemzetközi könyvsikere, amely hónapokon át vezette az eladási listákat a világ számos országában. 2012 márciusában pedig a mozikba kerül Az Éhezők Viadala filmváltozata, Jennifer Lawrence-szel a főszerepben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 731 Ft

A termék megvásárlásával

473 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agave könyvek kiadó kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:338
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly350 gr
FordítóTotth Benedek
ISBN9786155049538
Árukód2222622 / 1078530

Vásárlói értékelések, vélemények

Libri Ajánló
2011. 12. 20.

Mostanában csak izgalmas könyveket olvasok. Nem tudom, hogy ez hogy történhetett. Próbáltam mindig olyat választani, amit nem kell rögtön egy-két nap alatt elolvasnom, hogy ízlelgessem. De nem ment. Ezzel a könyvvel sem. Amikor az első részét olvastam, Az éhezők viadalát és vége lett, alig vártam a második részét. Aztán elolvastam a Futótüzet is és izgatottan vártam a harmadik, befejező részt. És végre megérkezett magyarul is.

Az előző résznek ott lett vége, hogy Katniss ismét megmenekült, ezzel kisebb forradalmat robbantott ki, melynek ő lett a példaképe. Ez a rész a háborúról szól a Kapitólium és a Lázadók között és mielőtt még azt hinnénk, hogy tudjuk, hogy ki a jó és ki a rossz...

Ráadásul még az sem derült ki, hogy Peeta vajon túlélte-e a második viadalt. Vajon Snow elnök életben hagyta? Hiányzik neki Katniss? Találkoznak még valaha?

Miholics Beáta
beszerző

HHeli
2012. 02. 17.

Nehéz szavakban összefoglalni mit érez az ember, mikor befejezi a három könyvet. Azt hiszem eddig talán 2-3 könyv volt rám ilyen nagy hatással...az első helyen ezzel a könyvsorozattal. Érzelmek egész kavalkádja tör fel az emberből. Azt hiszem a legjobb döntésem volt, mikor bele vágtam az olvasásába, tudván, hogy nem vagyok a műfaj kedvelője. Zseniális alkotás!!!!!

:)
2012. 04. 05.

Második rész nekem nem annyira tetszett, de a harmadik sokkal izgalmasabb, mint hittem. Méltó befejezés.... kár, hogy vége

Dóri
2012. 05. 21.

Nekem van egy olyan furcsa szokásom, hogy mielőtt elkezdenék olvasni egy könyvet, mindig elolvasom az utolsó mondatot. Nos, most nem így cselekedtem. És nagyon jól tettem. Már az első két könyvet is imádtam, csak úgy "faltam" olvasás közben. Ezzel sem voltam másképp. Miután kiolvastam, nem jutottam szóhoz. Ilyet még sosem éreztem egy könyv elolvasása után. Mindenféle érzelmek kavarogtak bennem, amiket nem tudok leírni. Talán a legjobban úgy tudnám szemléltetni a könyv hatását, hogy miután kiolvastam, aznap még háromszor elolvastam az utolsó három oldalt. És a rákövetkező négy napban is elolvastam az utolsó három oldalt. (Tudom, elég fura. Én is meglepődtem magamon.) Egyszerűen tökéletes befejezés. Csak kár, hogy vége... Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. (Bocsánat a hosszú véleményért :)

Dóri
2012. 05. 22.

Úgy értem, az első hozzászólóval teljes mértékben egyetértek, a másodikkal csak abban, hogy kár hogy vége. Bocsánat, félreolvastam a második kommentet. :)

heyszilard
2012. 07. 05.

nekem ez a könyv tetszett a három közül a legjobban, igen.. ez egy fantasztikus és méltó befejezés volt, ezzekkel a könyvekkel szerettem meg olvasni és amiben a halálokat írja le az írónő... nos igen, 10/10. :)

lina
2012. 09. 23.

Előbb láttam a filmet, és emiatt kezdtem el olvasni a könyveket, sajnos csak a gépemre töltve. Az Éhezők Viadalát másfél hét alatt olvastam el, a Futótüzet két, a Kiválasztottat egy nap alatt. Kicsit furcsa volt, hogy nincs több rész, tényleg méltó a befejezés. Sokak halálát sajnáltam, és néhány karakter elvesztésébe még mindig nem tudtam belenyugodni. Az írónő nagyon jó világot teremtett meg, remek karakterekkel :) Peeta (L)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 731 Ft

A termék megvásárlásával

473 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány