Csontszüret

Samantha Shannon

2059-ben járunk. A világ nagyvárosai a Scion erőszakszervezet befolyása alatt állnak. Paige Mahoney a londoni Hét Pecsét fedőnevű bűnüldöző szervnek dolgozik. Feltöri mások elméjét, és a gondolataikban kutat fontos információk, összeesküvési tervek után. Paige ugyanis egy álomjáró, akit miután letartóztatják, egy még sötétebb és gonoszabb erő keríti... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
3 990 Ft
3 790 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: +379 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Postás
Alig vártam, hogy a kezembe kaphassam a könyvet és elolvashassam Paige történetét. Sajnos azt kell mondjam, hogy az első 200 oldal után sem tudott megfogni a könyv, annak ellenére, hogy a világot megpróbálta részletesen leírni a könyv szerzője, a cselekményszál ellaposodott. Talán a metrós jelenet és az az után következő üldözésen kívül a történet végi összecsapás az ami kissé felrázza az olvasót, akár egész jó történet is kerekedhetett volna belőle ha többet mutatott volna Paige a tudományából. Hiányzott az amit a többi könyvajánlóban olvastam, hogy a főszereplő bimbózó tudása rengeteg tréninggel felfejlődik. A rengetek tréning 2 alkalmat jelent ami egy több mint 500 oldalas könyv esetében karcsúnak tűnik. Voltak pontok a könyvben mikor éreztem, hogy ha így halad tovább nem jutunk sehova a történetben. Ellenben a sok különböző képesség birtokában lévő "látók" kicsivel több leírást kaphattak volna, ennek ellenére a könyvben eléggé összeszedett volt ez a fajta információ halmaz. A könyvé végére előszedett romantikus szál használatakor majdnem letettem a könyvet. Megfordult a gyomrom, nem gondoltam volna, hogy ezt tényleg erőltetni kéne. Maradtak kérdések a könyv elolvasása után, gondolom ezt majd a második kötet elején kitaglalják részletesen. Biztos hogy ha a filmadaptáció jól sikerül (nagy CGI animációk tömegét belevetni) akár kellemes mozi is lehet belőle. Szellemek ábrázolását már eléggé jól megoldották filmeken,sorozatokban (Supernatural, tessék velük konzultálni) Személy szerint több akció jelenetet vártam volna egy ilyen jellegű könyvtől. A könyv inkább paranormális-fantázia-disztópia egyveleg inkább. Tehát aki nem igazán van oda ezekért, nem biztos hogy annak tetszeni fog a könyv.
Roni Olvas
Előzetes várakozásaimon túl sokkal több és összetettebb volt ez a könyv, mint azt elsőre gondoltam. Mert amikor egy könyvet valami nagy-nagy sikerhez hasonlítanak, akkor többnyire már előre sejtem, hogy nem szabad ezt alapul venni, és lehet, hogy teljesen más lesz, mint azt a reklámszöveg sejteti. Mégis, ösztönösen éreztem, hogy ez a könyv jó, tudtam, hogy akarom olvasni, tudtam, hogy én ezt szeretni fogom és milyen igazam lett! A könyv nagyszerűen ötvözi a mai, modern kor mindennapjait a fantasykre jellemző sötét középkorisággal és a viktoriánus kor bájaival. S a végeredmény? Egy fergeteges, monumentális mű, melynek minden mondata lebilincselő és lélegzetelállító.

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1