Sahara Rose

Dharma - Életfeladatok és életcélok - Saját utad felfedezése életed legfontosabb kalandja

good life books  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  298 oldal

KÖVESD A HÍVÁST

Nem véletlenül bukkantál rá erre a könyvre! A lelked sürget, hogy végre teljes mértékben a saját életcélod és az igazságod szerint élj, beteljesítve, amiért itt vagy: a dharmádat. Az ősi szanszkrit dharma szó jelentése: "az egyéni célod a világban". A dharma törvénye alapján a világegyetem olyan, mint egy kirakós. Te is a kirakós egy darabkája vagy, és nem létezik felesleges darab. Nélküled nem teljes a kép! A dharmád az isteni életcélod e bolygón, a lelked lényege, az egyedi rezgés, amit csak te tudsz elhozni a világba.

Gyermekként folyton azt kérdezgettük, "Miért?", "Miért kék az ég?", "Miért menetelnek a hangyák egy vonalban?". Mikor hagytunk fel a kérdezéssel?
Valahogy menet közben túl sok dolgunk lett ahhoz, hogy feltegyük a fontos kérdéseket, mint például: "Miért vagyunk itt?" és "Hogyan használhatjuk fel a legjobban az itt töltött időnket?"

A DHARMA - Életfeladatok és életcélok lapjain a népszerű ájurvédikus szerző, Sahara Rose megosztja veled egyedülálló szemléletmódját a dharma felfedezéséhez a dósák (az ájurvédikus testelme-típusok) és a csakrák (a test energiaközpontjai) segítségével. Végezd el a "Mi a dharma-archetípusod?" tesztet, hogy a dharmatérképed segítségével megfejthesd, mi legyen a következő lépésed a kapcsolataidban, a munkád terén és életed más területein. Az ősi indiai bölcsesség modernizálásával Sahara Rose megmutatja, miként találhatsz vissza valódi lényegedhez, tárhatod fel az utadat és fogadhatod el a felsőbb énedet. Közvetlen stílusában személyes történeteket és a dharma felfedezésével és megélésével kapcsolatos meglátásokat oszt meg veled.

A SAJÁT DHARMÁD FELFEDEZÉSE ÉLETED LEGFONTOSABB KALANDJA LESZ! EZ A TÖKÉLETES ELSŐ LÉPÉS A HARMÓNIÁBAN TÖLTÖTT ÉLETHEZ MINDEN SPIRITUÁLIS ÚTKERESŐ ÉS VALÓJÁBAN MINDENKI SZÁMÁRA, AKI MÉLYEBB ÖNISMERETRE VÁGYIK.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 290 Ft Korábbi ár: 5 032 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 4 403 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó good life books
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:298
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly428 gr
FordítóUzsoki Eszter
ISBN9786156455901
Árukód2768043 / 1214536

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 290 Ft Korábbi ár: 5 032 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 4 403 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat