Pető Gyula

Ételkészítési ismeretek - Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára

műszaki könyvkiadó kft.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  1008 oldal

Vendéglátós generációk nőttek fel Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. Az olvasók nemcsak új ételek készítéséhez kapnak ötleteket, hanem a takarékos főzés elsajátításához vagy a korszerű konyha felszereléséhez, berendezéséhez is. Kívánom, és remélem, hogy ez a praktikusan használható kézikönyv szakmai körökben és minél több családban segíti mindazok munkáját, akik vendégeik vagy szűkebb családjuk gazdag és tartalmas ellátását feladatuknak érzik, és fontosnak tartják. Unger Károly elnökségi tag Szakácsok Világszövetsége
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó műszaki könyvkiadó kft.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:1008
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1340 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR RAJZOKKAL
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789631619430
Árukód2089226 / 1010487

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)
Németh Antalné
2006. 06. 04.

Már több éve használom a könyvet véletlenül bukkantam rá. Nagy segítség a konyhában, tekintettel arra, hogy nem volt megfelelő háttér akitől tanulhattam volna. Sok olyan alapdolog szerepel benne amivel edig nem voltam tisztában, Minden kezdő háziasszonynak ajánlanám.

Zsirmi - Krudy - Gyor
2009. 12. 23.

Mi csak Biblianak hivtuk a suliban, hivjuk ma is... Alapkonyv minden haztartasban.

Petra
2010. 11. 15.

Nagyon szeretem, ebből tanulok én is a suliba. Érthető, egyszerű, és mégis nagyszerű!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat