Pető Gyula
Összesen 1 db
Összesen 1 db
Könyv
5 | műszaki könyvkiadó kft. | 2013
Vendéglátós generációk nőttek fel Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. Az olvasók...
Igényelhető
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft
Ételkészítési ismeretek - Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára
Zsirmi - Krudy - Gyor
Mi csak Biblianak hivtuk a suliban, hivjuk ma is... Alapkonyv minden haztartasban.
Már több éve használom a könyvet véletlenül bukkantam rá. Nagy segítség a konyhában, tekintettel arra, hogy nem volt megfelelő háttér akitől tanulhattam volna. Sok olyan alapdolog szerepel benne amivel edig nem voltam tisztában, Minden kezdő háziasszonynak ajánlanám.
Nagyon szeretem, ebből tanulok én is a suliba. Érthető, egyszerű, és mégis nagyszerű!