Oriskó Ferenc  |  Süllős Gyula

Catering food - Szakácskönyv közétkeztetőknek, konyhafőnököknek és rendezvényszervezőknek

képzőművészeti kiadó kft  | 2006  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  572 oldal

A szakácskönyvek mérhetetlen dömpingjében ezúttal egy különleges darabra lelhetünk, ha kezünkbe vesszük ezt a kiadványt - a kötetet ugyanis nem lelkes és fáradhatatlan háziasszonyok, hanem (remélhetőleg hasonló hozzáállású) leendő és gyakorló "profi" szakácsoknak szánták a szerzők, telis-tele kifejezetten rendezvényekre szánt fogások receptjeivel, a hozzávalók mennyiségét 100 adagra számolva. A klasszikus étlapok szerkezetét követő fejezetekben a legfontosabb nemzetközi irányzatok mellett nagy hangsúlyt kapnak a hagyományos magyar konyha remekei is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó képzőművészeti kiadó kft
Kiadás éve2006
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:572
BorítóKÖTVE
Súly1010 gr
ISBN9799633369844
Árukód2088608 / 1010335

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa