Oriskó Ferenc
2 | képzőművészeti kiadó kft | 2015
A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a...
Igényelhető
0 | képzőművészeti kiadó kft | 2006
A szakácskönyvek mérhetetlen dömpingjében ezúttal egy különleges darabra lelhetünk, ha kezünkbe...
Jelenleg nem rendelhető Igényelhető
0 | sifi reklám kft. | 2006
Könyvükben olyan - halakból és tengeri csemegékből készíthető - ünnepi ételreceptek szerepelnek...
Igényelhető
0 | képzőművészeti kiadó kft | 2005
Igényelhető
0 | kereskedelmi és idegenforg. továbbl | 2004
Igényelhető
0 | food time kiadó | 2002
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős...
Igényelhető