Ölelj át! - A kötődő nevelésről mindenkinek

Dr. Büki Andrea

A könyv első része áttekinti a kötődéselméletet, valamint elemzi a csecsemőkori nevelés hosszú távú hatásait, a második részben pedig kiderül, miért jó (a szülőnek is) az igény szerinti szoptatás, a hordozás, az együttalvás, hogyan találhatjuk meg az egyensúlyt.
Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
6 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fehér Adrienn
Eddig a legjobb könyv amit a gyerekneveléssel kapcsolatban olvastam! Eloszlatta szinte minden kétségemet, amit a jó tanácsok okoztak. Sokkal magabiztosabb lettem a gyerekemmel kapcsolatban! ;) Csak ajánlani tudom.
Anna
Tökéletes könyv! :-) Pont egy ilyenre volt szükségem.
László Zsuzsanna
Nagyon hiányzott egy ilyen könyv, ami érthető, közvetlen stílusban foglalja össze, hogy mi is a kötődő nevelés, illetve, hogy milyen eszközök segíthetik ebben a szülőket. Kiemeli ezek előnyeit, de nem fétisizálja a szoptatás, hordozás stb. jelentőségét, megkímélve az ezeket valamiért nem gyakorló szülőket a lelkiismeretfurdalástól. Ajánlom mindenkinek, aki nem feltétlen híve a poroszos nevelésnek. (Illetve nekik is, hátha változik az álláspontjuk. :-) )

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3