Kim John Payne

Egyszerűbb gyermekkor - Hogyan neveljünk nyugodtabb, boldogabb, magabiztosabb gyerekeket?

kulcslyuk kiadó kft.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  320 oldal

A világhírű pszichológus-pedagógus szerző műve több országban valóságos mozgalmat indított el: szülőkét, akik nem hagyják, hogy korunk konzumkultúrája bedarálja őket, és egy élhetőbb, tartalmasabb, szebb gyermekkort kívánnak lányaiknak és fiaiknak biztosítani.
Ez a könyv arról szól, miként csökkenthetjük gyermekeink életében a fékevesztett tempót, a stresszt, a képernyők uralmát, a tárgyak, tevékenységek és tagolatlan információk sokaságát, melyek anélkül árasztják el és teszik függővé őket, hogy igazi örömet nyújtanának nekik. (Sőt: közvetlenül járulnak hozzá ahhoz, hogy napjainkban egyre több a különböző pszichológiai "címkével" ellátott - hiperaktív, figyelemzavaros, magatartászavaros - gyerek.)
A könyvben leírt egyszerűsítési rendszer minden családban megvalósítható, feltéve, hogy megvan a szándék és az elkötelezettség. A lépéseket nem teendőjegyzéknek, hanem menünek kell tekinteni, melyből az olvasó választhatja ki a saját családjában megvalósítható és fenntartható pontokat.
A szerző nem "könnyen, gyorsan" típusú instant megoldásokat kínál, hanem egy szemléletmódot: a gyermekkor tiszteletét. Ettől azonban nemcsak gyermekünk fog megkönnyebbülni, de mi magunk is felszabadítónak találjuk majd az egyszerűsítéssel nyert bensőségesebb, melegebb családi légkört és szülői hitelességünk növekedését.

"Kívánom, hogy minél több szülőhöz jussanak el a könyv mindennapi életben hasznosítható ötletei. Nem fognak csalódni - egy más minőségű családi életet jósolok mindenkinek, aki kipróbálja. Én már megtettem: azóta nagyokat lélegzem, a családommal együtt" - László Zsuzsa oktatásszociológus
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 280 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 066 Ft

A termék megvásárlásával

406 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kulcslyuk kiadó kft.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:320
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly376 gr
FordítóHűvös András
FordítóKirály Juli
ISBN9786155281075
Árukód2236687 / 1091448

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

(29 vélemény)
Eger Könyvesbolt
2013. 07. 13.

Ki ne szeretné, ha gyermeke lenne a legboldogabb gyermek a világon? Nagyszerű ötleteket ad a szerző a gyermekek neveléséhez, például egy szokatlan dolog: teremtsünk gyermekünknek időt, hogy unatkozni, álmodozni tudjon. Érdekes, ugye?

Rita
2013. 08. 16.

A gyermeknevelés (szerintem) lényegének ilyen hasznos összefoglalásával még nem találkoztam! Mindenkinek ajánlom, aki gazdaglelkű, igazi Embert szeretne nevelni életének legértékesebb gyémántjából.

Miskolc Könyvesbolt
2013. 08. 29.

Nem véletlen, hogy Vekerdy Tamás és Kádár Annamária is nevét adta az ajánláshoz, hiszen ebben a könyvben mindkét álláspont képviselteti magát ( Vekerdy ugye kicsit lazábban, Kádár Annamária annál határozottabban fogalmaz ). A jó nevelés alapja a következetesség, de hogyan váljunk azzá? Egyszerűen is lehet - ehhez ad útmutatást a könyv.

pisztacia22
2014. 02. 10.

Még csak az első fejezetnél járok, de vannak benne használható tanácsok. Szerintem egy jó kézikönyv, amit nem egyszerre kell elolvasni, csak szépen haladva (ezt is javasolják), hiszen meg is kell valósítani, amit javasolnak, ahhoz pedig idő kell. A mai kor szüleinek íródott, ez biztos.

Vigh Lászlóné
2014. 04. 21.

A könyvet ajándékba vettem, de az ajándékozott szerint az eddig olvasott hasonló gyermeknevelési könyvek között magasan ez a leghasznosabb és a legjobb.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 280 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 066 Ft

A termék megvásárlásával

406 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal