Nancy Harmon Jenkins

Mediterrán ízek - A világ legjobb fogásai ahogyan a Földközi-tenger térségének szakácsai készítik

ciceró könyvstúdió kft.  | 2005  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  254 oldal

Nancy Harmon Jenkins könyve egyszerre szakácskönyv, élvezetes olvasmány és útikönyv: úgy vezeti el az olvasót a mediterrán konyhaművészet világába, hogy közben bejárja és bemutatja a Földközi-tenger környékének minden táját, ahol a feledhetetlen ízek születnek; Andalúzia "fehér falaitól" Törökország és Szíria partvidékéig, Szicília és Kréta szigetvilágáig, Toscana napsütötte tájaiig. Különleges, de egyszerűen, nálunk is kapható és hazai nyersanyagokkal is elkészíthető ételkülönlegességek történetét meséli el, miközben pontos receptleírásokkal is szolgál. A híres amerikai gasztronómus írónő nagy jelentőséget tulajdonít a tengeri sónak, az extra szűz olívaolajnak, a pastának, a bulgur főzési rejtelmeinek, a borok, a hüvelyesek, a zöldségek, valamint a tenger gyümölcseiből készülő fogások gazdag felhasználásának.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ciceró könyvstúdió kft.
Kiadás éve2005
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:254
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly640 gr
FordítóHalász Zoltán
FormátumFR 4 188 X 248
ISBN9789635395118
Árukód2088650 / 1010367

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál