Mura László

Utánpótlássport 2018

mediabook kiadó  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  412 oldal

Benne vagy? Nos, ha sportolsz, és részt vettél szinte bármely sportág világversenyén, vagy érmet nyertél valamelyik korosztály országos bajnokságán, akkor biztosan megtalálod a nevedet ebben a maga nemében egyedülálló kötetben.

A MediaBook Kiadó gondozásában immár harmadszor megjelentetett évkönyv 412 oldalon 40 sportág 2018-ban történt minden fontos utánpótlás-eseményéről beszámol. Visszaidézik a magyar szempontból legsikeresebb nemzetközi versenyeket, portrékat közölnek az legeredményesebb fiatal sportolókról, a legáldozatkészebb edzőkről, klasszissá lett versenyzők emlékeznek vissza gyerekkorukra, továbbá valamennyi sportágról részletes éves összefoglaló olvasható a kiadványban. A hatalmas kutatómunkát igénylő eredménysor pedig biztosan egészen különleges dokumentuma a hazai sportéletnek: a 2018-ban rendezett összes korosztályos világverseny, illetve országos bajnokság dobogósainak, illetve - a vb-ket, Eb-ket illetően - magyar résztvevőinek neve szerepel a lapokon.

Ha utánpótláskorú sportoló, szülő, nagyszülő vagy, edzősködsz vagy egyszerűen csak a szívügyed a fiatalok a sportja, ennek a kötetnek ott a helye a könyvespolcodon!

Szerzők:
Bruckner Gábor, Mura László, Bruckner Vince, Göbölyös Gábor, Gy.Szabó Csilla, Jancsó Kornél, Kocsmár-Tóth István, Krasznai Bence, Lakner Gábor, Leiner Soma, Majer Dániel, Marosi Gergely, Roska Emese Boglárka, Sztrik Martin
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mediabook kiadó
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:412
BorítóKÖTVE
Súly866 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR ÉS SZÍNES FOTÓK
ISBN2050000066511
Árukód2723714 / 1182002

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál