Mallász Gitta  |  Kardos Gyöngyi Margit

Az angyal válaszol - Ugrás az ismeretlenbe!

fekete sas könyvkiadó bt  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  159 oldal

Az angyal válaszol első francia kiadása fergeteges sikert aratott, így Mallász Gittát a világ minden tájáról az olvasók ezrei ostromolták részletes kérdésekkel: mi történt Budaligeten, kitől, hogyan kaphatott választ négy magyar fiatal a második világháború közepette személyes életük s egész korunk máig legfontosabb, legégetőbb kérdéseire? Honnan, hogyan jött az a belső megújulás felé mutató erő, szellemi táplálék, melyből meríthettek? Hogyan, miként élte meg a beszélgetések írnoka a találkozásokat? Mit tudunk Hannáról, Liliről, Józsefről? Milyen vívódásokon, kételyeken és átalakulásokon mentek át a beszélgetések folyamán és azután?
Gitta az, akinek megadatott, hogy túlélje a világháború borzalmait, leírja és kiadassa az Angyallal folytatott beszélgetéseket, s immár értékes kommentárokkal is ellássa a szöveget. A kérdésekre válaszul négy magyarázó könyvet írt, melyek közül az első: az angyal válaszol - ahogy én megéltem 2019-ben jelent meg. Most a második kötetet tartja kezében az olvasó: az angyal válaszol - ugrás az ismeretlenbe. Gitta kommentárjaiban nincs semmi elméleti. Mély őszinteséggel és humorral, élvezetes és tanulságos példákkal avat be bennünket a tizenhét hónapon át tartó tanítások titkaiba, saját életén keresztül megtapasztalt átformáló erejükbe. Frappáns példákkal illusztrálja az angyalok pedagógiáját. Világos választ ad korunk és a mai tudomány alapvető kérdéseire.
Egyedül ő hagyhatta ránk ezt a gazdag kiegészítő dokumentumot, hiszen ki más, mint maga Gitta, "az angyalok írnoka" világíthatná meg számunkra az angyal válaszol tömör tanítását? Jelen kötet mellett továbbra is kapható az angyal válaszol és az angyal válaszol - ahogy én megéltem. Mindkettő a Fekete Sas Kiadó gondozásában látott napvilágot.
Kardos Gyöngyi Margit
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 600 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 420 Ft

A termék megvásárlásával

342 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó fekete sas könyvkiadó bt
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:159
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly186 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR ÁBRÁK
ISBN9786156168627
Árukód2771187 / 1216570

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 600 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 420 Ft

A termék megvásárlásával

342 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat