Mallász Gitta  |  Kardos Gyöngyi Margit

Az angyal válaszol - a szülők nélkül született gyermek

fekete sas könyvkiadó bt  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  132 oldal

Az angyal válaszol első francia kiadása fergeteges sikert aratott, így Mallász Gittát a világ minden tájáról az olvasók ezrei ostromolták részletes kérdésekkel: mi történt Budaligeten, kitől, hogyan kaphatott választ négy magyar fiatal a második világháború közepette személyes életük s egész korunk máig legfontosabb, legégetőbb kérdéseire? Honnan, hogyan jött az a belső megújulás felé mutató erő, szellemi táplálék, melyből meríthettek? Hogyan, miként élte meg a beszélgetések írnoka a találkozásokat?
Mit tudunk Hannáról, Liliről, Józsefről? Milyen vívódásokon, kételyeken és átalakulásokon mentek át a beszélgetések folyamán és azután?
Gitta az, akinek megadatott, hogy túlélje a világháború borzalmait, leírja és kiadassa az Angyallal folytatott beszélgetéseket, s immár értékes kommentárokkal is ellássa a szöveget.
A kérdésekre válaszul négy magyarázó könyvet írt, melyek közül az első: az angyal válaszol - ahogy én megéltem 2019-ben jelent meg. Ezt követte 2023 tavaszán az angyal válaszol - ugrás az ismeretlenbe. Most a harmadik kötetet tartja kezében az olvasó: az angyal válaszol - a szülők nélkül született gyermek címűt.
Gitta kommentárjaiban nincs semmi elméleti. Mély őszinteséggel és humorral, élvezetes és tanulságos példákkal avat be bennünket a tizenhét hónapon át tartó tanítások titkaiba, saját életén keresztül megtapasztalt átformáló erejükbe. Frappáns példákkal illusztrálja az angyalok pedagógiáját. Világos választ ad korunk és a mai tudomány alapvető kérdéseire.
Egyedül ő hagyhatta ránk ezt a gazdag kiegészítő dokumentumot, hiszen ki más, mint maga Gitta, "az angyalok írnoka" világíthatná meg számunkra az angyal válaszol tömör tanítását?
Kardos Gyöngyi Margit
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 400 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó fekete sas könyvkiadó bt
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:132
BorítóKARTONÁLT
Súly156 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR ÁBRÁK
ISBN9786156168726
Árukód2776050 / 1220235

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 400 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás