Lukács István  |  Oriskó Ferenc  |  Sándor Dénes  |  Zsolnay Gábor

Ételkészítési ismeretek + CD - Kiegészítő kötet az Ételkészítési ismeretek című tankönyvhöz

képzőművészeti kiadó kft  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  472 oldal

A kiadvány a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket témakörökre bontva ismerteti. A levesek, a húsételek a köretek, stb. bemutatásán túl minden témakörben recepteket és ételkészítési fogásokat ismerhetnek meg a tanulók. Most CD melléklettel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 830 Ft

A termék megvásárlásával

683 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó képzőművészeti kiadó kft
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:472
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly930 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR FOTÓKKAL
ISBN9789633370667
Árukód2197759 / 1050344

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 830 Ft

A termék megvásárlásával

683 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power