Ételkészítési ismeretek + CD - Kiegészítő kötet az Ételkészítési ismeretek című tankönyvhöz
képzőművészeti kiadó kft | 2015 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 472 oldal
A termék megvásárlásával
683 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | képzőművészeti kiadó kft |
|---|---|
| Kiadás éve | 2015 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 472 |
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
| Súly | 930 gr |
| Illusztráció | FEKETE-FEHÉR FOTÓKKAL |
| ISBN | 9789633370667 |
| Árukód | 2197759 / 1050344 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
683 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes













































