Lucy Knox  |  Keith Richmond

Nagy hús enciklopédia

jószöveg műhely kft.  | 2004  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  256 oldal

•Technikák, trükkök és ötletek valamennyi előkészítési és elkészítési módhoz, a darálástól, töltéstől és kötözéstől egészen az egyben és serpenyőben sütésig. Hasznos tanácsok arról, hogy milyen húsfajtához milyen elkészítési módok illenek. •Több mint 100 ötletes recept a világ minden tájáról, csodás fényképekkel illusztrálva. • A hagyományos klasszikus receptek - mint például a sült báránycomb, a Coq Au Vin és a Wellington-bélszín - éppúgy megtalálhatók e gyönyörű albumban mint a modern, szokatlan ételek, így a nyárson sült vaddisznó gyömbéres mártással, vagy a kenguru tamarindusgyümölcsös-chilis mártásban. • A receptek elkészítésének minden egyes fázisa színes fényképeken, lépésről lépésre követhető. • A könyv minden alkalomra ajánl recepteket, a reggeliktől a villásreggeliken át a hétköznapi családi vacsorákig, a nyugodt hétvégi ebédektől az ünnepi étkekig.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 165 Ft

A termék megvásárlásával

616 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jószöveg műhely kft.
Kiadás éve2004
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:256
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly1640 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóBuday Orsolya
ISBN9789639134959
Árukód2089315 / 1010521

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 165 Ft

A termék megvásárlásával

616 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa