Lisa Atwood  |  Rebecca Courchesne  |  Rick Field

A befőzés művészete - Dzsemek, befőttek, savanyúságok és egyéb finomságok

gabo könyvkiadó és keresk.kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  240 oldal

A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
7 590 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gabo könyvkiadó és keresk.kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:240
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly1380 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóGáti Anna
FordítóH. Kovács Mária
FotóztaFrance Ruffenach
ISBN9789636895655
Árukód2229595 / 1084129

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
7 590 Ft

A termék megvásárlásával

759 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat