Lentner Csaba  |  Tóth Gy. László  |  Zárug Péter Farkas

Kik támadják Magyarországot és miért?

kairosz könyvkiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  328 oldal

Magyarország külföldi megítélése ellentmondásos. Politikai hovatartozástól és vérmérséklettől függően egymást kizáró értékelések befolyásolják a szereplőket és az eseményeket. Az Európai Parlamentben működő szocialista, liberális és zöld frakció tagjai szerint a nacionalista, populista Orbán-kormány felszámolta a demokráciát, és nekilátott a jogállam lebontásának is. Mások viszont azt hangoztatják, hogy az Orbán-kormány innovatív gazdaságpolitikája és tradicionális társadalompolitikája az adott helyzetre adott egyetlen lehetséges jó válasz. Milyen valójában az Orbán-kormány, és mi késztetheti a nyugati politikusok egy részét a negatív ítéletek megfogalmazására?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kairosz könyvkiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:328
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly490 gr
IllusztrációNÉGY ÁBRÁVAL
ISBN9789789636624
Árukód2229163 / 1083629

Vásárlói értékelések, vélemények

Paul Mac
2012. 07. 03.

Kik támadják Magyarországot? Nem tudom eldönteni ,hogy a boritón látható harcigépek: Szovjet,Orosz,Amerikai,Német,Szlovák,Román, esetleg NATÓ gépek,az arabokról nem is beszélve. Szerintem az ORBÁN kormány támadja Magyarországot de engem meg lehet győzni az ellenkezőjáről. El fogom olvasni és utána ismét értékelem a könyvet. Igaz az írókat a HÍR TV -ből már ismerem...

Nyugatmagyar
2012. 09. 02.

Németországban az újságírók akik most Magyarországot támadják nem ismerik az országot, régebben 2010 előtt soha nem érdekelte őket. A megjelent cikkek 90% Konrád György a koronatanú és a Magyar Gárda fényképe a díszítés, mintha éjjel-nappal ezeket látni az utcán. Nagyon egyoldalú, ha egy ember véleménye és ebből áll Magyarország.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás