Kijárat az Adriára - JAMES BOND BÁCSKÁBAN

A Vajdaságban élő, Sziveri-díjas írónő regénye a kilencvenes évek tragikus történelmi-egyéni élményeinek epikus lenyomata. A regény elbeszélőinek nyomozásai rendre az egyéni sorsok nyomvonalait és a személyiség belső tájait kutatják, de ezekben a szövegekben rendkívül fontos a háborús hátország mindennapjainak atmoszférája.
Utolsó ismert ár:
1 900 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Mészáros Károly
Az idei év legjobb kortárs regénye! Letehetetlen olvasmány
Glass Bubu
Apáthy Lajos úr sima nackós: Demokratát olvasson inkább, ne regényt, mert amit a Kijáratról írt, annak semmi köze a műhöz!
Apáthy Lajos
Kítűnő író szánalmas és siralmas könyve. Pofátlanság, hogy ma bárki írhat a történelemről. A mamája által kreált történelmét írja le nekünk megtévesztve a magyarokat, és szítva az ellentétet köztünk vajdasági magyarok és a szerb nép között. Drázsa Mihajlovics és az emberei legalább annyi szerb szabadságszerető és a fasiszták ellen harcoló embert öltek meg, mint horvátot és muzulmánt boszniában. Összevissza bondozva egyoldalúan figyelmen kívül hagy minden értéket csak hogy valami könyvet írjon. Szánalmas és szégyen!


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3