Katona Zsuzsanna

Biogyümölcsök és biozöldségek házi tartósítása - VEGYSZEREK, KONZERVÁLÓSZEREK ÉS CUKOR NÉLKÜL

DIÉTÁS SZAKÁCSKÖNYVEK

golden book kiadó  | 2003  | MAGYAR nyelvű  | PAPIRKÖTES  |  96 oldal

Jelen könyv az otthoni, házi tartósítás rejtelmeibe vezet úgy, hogy az egészséges, finom és "bio" legyen. Részletek a tartalomból: • Mitől lesz a gyümölcs és zöldség "bio"? • Mi a különbség az intenzív,az alternatív és az ökológiai vagy biogazdálkodás között? • Miben különböznek az egyes módszerekkel termelt élelmiszerek? • Vásárláskor hogyan állapíthatjuk meg, hogy az egyes élelmiszereket mely módszerrel termelték? • Hol vásárolhatunk bioélelmiszereket? • Hogyan lesz a mi kertünkből biokert? • Miért romlanak meg egyes élelmiszerek • Milyen tartósító eljárásokat alkalmazhatunk egy átlagos, mai magyar háztartásban? • Mi a különbség a natúrbefőzés és a biobefőzés között? • Biobefőzés a gyakorlatban (eszközök előkészítése, szedés, mosás, darabolás, felöntőlé, csírátlanítás, tárolás) • Receptek: Befőttek biogyümölcsből • Biogyümölcsdzsem és rostos gyümölcslé nyerése • Biolekvárok • Saláták, előételek és főzelékek biozöldségből A könyvet jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki egészséges(ebb)en szeretne élni.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 862 Ft

A termék megvásárlásával

186 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó golden book kiadó
Kiadás éve2003
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:96
BorítóPAPIRKÖTES
Súly200 gr
Sorozat DIÉTÁS SZAKÁCSKÖNYVEK
ISBN9789639275362
Árukód2090139 / 1010911

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 862 Ft

A termék megvásárlásával

186 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal