Kalas Györgyi

Méz, dió, csicseri

pagony kiadó kft.  | 2025  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  88 oldal

Mitől lesz igazán nyúlós egy mac and cheese? Mi a tökéletes pesztó titka? Hány formát tud ölteni egy ünnepi gesztenyemassza? Hogy lehet ősszel és télen színes fogásokat készíteni szezonális alapanyagokból?

Kulináris ismeretterjesztő sorozata legújabb részeként Kalas Györgyi izgalmas, a főzési folyamatokat az alapoktól segítő szakácskönyvvel jelentkezik! A benne található receptek sora régi kedvencekből és új finomságokból épül fel a legfiatalabb szakácsokra szabott, részletes leírással - és a szerzőtől megszokott gasztrotörténeti érdekességekkel. Horváth Ildi rajzai a recepteket nemcsak díszítik, de hasznos ábrákkal is kiegészítik, így ezzel a könyvvel a főzés az első pillanattól kezdve színes-illatos kaland lesz!



Már megjelent:

Sandwich grófja és a nápolyi pizza

Pavlova kisasszony és a dobostorta

Világkóstoló
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Kiadói ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Bevezető ár: 5 391 Ft

Előrendelhető

Várható megjelenés:
2025. 09. 29.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó pagony kiadó kft.
Kiadás éve2025
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:88
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly430 gr
IllusztrátorHorváth Ildi
ISBN9789635879526
Árukód2799090 / 1233841

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Kiadói ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Bevezető ár: 5 391 Ft

Előrendelhető

Várható megjelenés:
2025. 09. 29.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

15 000 Ft felett ingyenes

Steve Berry: A Medici-hagyatékSteve Berry: A Medici-hagyaték